Nový futbalový rok už odštartoval aj prípravu hráčov FK Brezno. Počas aktuálneho týždňa do tréningového procesu naskočili všetky kategórie klubu a musíme povedať, že s obrovskou chuťou a zápalom po dlhej futbalovej prestávke.

Kategória prípraviek absolvovala dva tréningy v Mestskej športovej hale na Mazorníku, kde hlavne v prvom tréningu bol počet trénujúcich hráčov výborný. Už zajtra, v sobotu 15.1.2022 vybraní hráči ročníkov 2012 až 2014 absolvujú turnaj s mužstvami z Čierneho Balogu, Podbrezovej a Beňuša, kde si zmerajú svoje sily proti rovesníkom. Bohužiaľ ešte bez prítomnosti rodičov, ale verme, že čoskoro sa aj na týchto podujatiach vytvorí dobrá divácka atmosféra. Žiacke družstvá zahájili rovnako prípravu na jarnú časť v nezmenenom zložení, keď U-13 trénuje rovnako ako prípravka v Mestskej športovej hale a starší žiaci vytvorili tréningovú skupinu s mladším dorastom U-17 pod vedením trénera Petra Medveďa. Osvedčený model z letnej prípravy sa ukazuje v dobrom svetle aj počas zimy, keď tréningový proces tejto skupiny zabezpečujú minimálne traja tréneri a počet hráčov v procese presahuje číslo dvadsať.

Starší dorast U-19 sa pod vedením trénera Dubínyho pripravuje na jarnú časť a boj o záchranu samostatne a už prvé tréningy ukázali veľké odhodlanie chlapcov a ich prístup k tréningom. Rovnako zahájil prípravu aj A-tím a prvé dva tréningy sa niesli v dobrej atmosfére a “rozhýbaní” sa po dlhej nútenej prestávke. Dobré nastavenie možu hráči dorastu a mužov využiť už zajtra, v sobotu 15.1.2022, keď si v kombinovanom družstve spolu s A-tímom zmerajú sily s ligovým mladším dorastom U-17 FK Železiarne Podbrezová. Zápas začína o 10:00 na umelom trávniku v Podbrezovej – Skalici a verní fanúšikovia sú aj touto cestou pozvaní!