II. kolo druhej ligy zaviedlo našich žiakov do ďalekých Dudiniec, kde sa proti domácim chlapcom viac darilo mladším žiakom, ktorí zvíťažili vysoko 0:8. Naopak o jeden gól vyššiu prehru uštedrili domáci našim starším žiakom.

TJ Slovan Dudince – FK Brezno U-15   9 : 0 (5 : 0)

Zostava U-15 : Pančík Maroš – Kováčik J., Cencer, Kobela – Pindiak, Pančík Martin, Mora, Kvapil, Červenák – Horský, Borlok

Hodnotenie trénera Mateja Švantnera: Zápas v Dudinciach sme vôbec nezvládli. Súper nad nami nezvíťazil len výsledkovo, ale aj bojovnosťou a chcením, z čoho som sklamaný. Verím, že sa z tohto zápasu poučíme a do dalších zápasov pôjdeme s väčším odhodlaním a chcením zvíťaziť.

TJ Slovan Dudince – FK Brezno U-13    0 : 8 (0 : 4)

Góly za Brezno : Adamčák 3, Koštial 2, Cernat 2, Fusek, Horský
Zostava U-13 : Smékal – Šucha, Jozefík, Zachar, Jendrašík A., Fusek, Koštial, Horský, Buša
(striedali: Jendrašík S., Červenák T., Valach, Adamčák, Cernat, Štulrajter)

Hodnotenie trénera Miroslava Medveďa: V zápase sme súpera prevyšovali vo všetkých činnostiach. Chlapci podali znovu bojovný výkon, ktorý podčiarkli veľkým množstvom gólov. Niekedy však bojovnosť prevažovala nad futbalovosťou. Veľa situácií sme riešili individuálne a silou, namiesto kombinácie. Ak by sme viac kombinovali, tak výsledok by mal ešte vyšší gólový rozdiel v náš prospech. Sme radi, že sme opäť zvíťazili. Poďakovanie patrí všetkým chlapcom, za predvedený výkon.  ”