Počas uplynulého víkendu neziashli do hry okrem prípraviek žiadne naše mládežnícke družstvá. Program dorasteneckej ligy i posledného kola žiackej ligy ovplyvnilo ochorenie COVID-19 a následné karanténe opatrenia. Našťastie v oboch kategóriách sa nejednalo o konkrétne prípady v našich kolektívoch, ale len karanténe opatrenia pre hráčov po pozitivite príbuzných či spolužiakov.

Dorastenci svoje zápasy na pôde MŠK Novohrad Lučenec odložili už v priebehu týždňa, keď viacero hráčov z oboch kategórií povinne nastúpilo do 10-dňovej karantény z dôvodu kontaktu s pozitívnou osobou. Náhradný termín po dohode klubov je sviatok, streda 17. november 2021 v pôvodných hracích časoch 11:00 a 13:30. Keďže počas nasledujúceho víkendu má dorast v II. lige voľný žreb, najbližší zápas odohrajú zverenci trénera Dubínyho (U-19) a trénera Medveďa (U-17) až v sobotu 6.11.2021 na umelom trávniku v Podbrezovej-Skalici proti MFK Snina.

Žiacke družstvá mali nastúpiť na svoj posledný duel doma proti MFK Spartak Hriňová, no z rovnakých príčin sa musel zápas odložiť. V priebehu týždňa ostalo niekoľko hráčov žiakov v karanténe, no piatkové “zatvorenie” druhého stupňa na ZŠ v Čiernom Balogu definitívne zrušilo pre nízky počet použiteľných hráčov aj zápas žiakov. Náhradný termín je v štádiu riešenia, ale obe družstvá prejavili vôľu dohrať zápasy ešte počas prvých novembrových dní, čo je potešiteľnou správou pre hráčov i fanúšikov mládežníckeho futbalu v Brezne.