Ďalší z radu domácich zápasov odohrali žiaci v nedeľu 11.9.2022 na ihrisku na Brezenskej ulici, kde si zmerali sily s ŠK Prameň Kováčová. Vyrovnaný zápas starších žiakov priniesol len jeden gól, no bohužiaľ v našej sieti a naopak jasnú dominanciu potvrdili mladší žiaci a zvíťazili vysoko 11:0.

FK Brezno U-15  –  ŠK Prameň Kováčová  0 : 1 (0 : 1)

Zostava U-15 : Štimac – Kováčik A., Kováčik J., Seifert, Kováčik O. – Mora, Pančík Martin, Kvapil – Pindiak (51´ Borlok), Horský (60´ Pecha), Cencer

Hodnotenie trénera Mateja Švantnera: Další zápas, v ktorom sme herne dominovali, no zvíťaziť sa nám nepodarilo. Už niekoľký zápas, v ktorom sme určovali tempo hry, mali územnú prevahu, no bol to súper, ktorý strelil gól. V zápase nám vychádzalo všetko okrem koncovky, ktorú sa ideme snažiť zlepšiť. Čaká nás “anglický týždeň”, kde odohráme dva zápasy a verím, že už streleckú smolu dokážeme prelomiť.

FK Brezno U-13  –  ŠK Prameň Kováčová  11 : 0 (3 : 0)

Góly za Brezno : Adamčák 5, Koštial 3, Horský 2, Jozefík

Zostava U-13 : Chriašteľ – Kvietok, Jozefík, Giertl Ján, Buša, Koštial, Šucha, Lukáč, Adamčák
(striedali: Golian, Zachar, Horský, Turňa, Štulrajter, Kalvaster, Giertl Juraj)

Hodnotenie trénera Miroslava Medveďa: Pri absencii viacerých hráčov sme mali pri tomto zápase obavy o výkon a aj o hru. Našťastie sa ukázalo, že neopodstatnene. Prvý polčas sme vyhrali len 3:0 a dlho sme čakali na gól, ale v druhom polčase si hráči nechali poradiť a neriešili zakončenie silou, ale technicky. Skóre tak utešene narastalo a dúfam, že si všetci zahrali schuti.”