V rámci 26. kola nastúpili dorastenci už na trávniku v Brezne, čo dozaista pomohlo k úspechu oboch kategórií a proti MŠK Námestovo bodovali. Tri body si pripísala U-19ka a bod za remízu mladší dorastenci.

Starší dorast U-19 konečne pretavil dobrú hru a bojovnosť aj do výsledku, keď chlapci pod vedením trénera Petra Medveďa zdolali Námestovo vysoko 6:0. Veľkou vzpruhou bol úvodný gól z 5. minúty, keď Kochan vystihol zlú malú domov súpera a zoči-voči brankárovi sa nemýlil 1:0. Ďalší gól pridal do siete hostí v 14. minúte Kobzoš, ktorý zachytil prihrávku obrancu Námestova a prestrelil brankára 2:0. Hostia neskladali zbrane a naďalej bojovali o dobrý výsledok, ale v 30. minúte po peknej akcii po osi Ambros – Demeter – Kobzoš, posledne menovaný zakončil krížnou strelou presne k žrdi 3:0. Tri minúty pred polčasom Matej Kováčik našiel uličkou Pindeša a ten zvýšil na polčasových 4:0. Druhý polčas priniesol rovnaký obraz hry, našim chlapcom zápas chutil a výsledok prikrášlil v 60. minúte krásnou strelou do šibenice Demeter 5:0 a na konečných 6:0 uzavrel Pindeš, ktorý prešprintoval obranu hostí. Spokojný bol po zápase aj tréner Peter Medveď: “Do zápasu sme vstúpili namotivovaní a odhodlaní ísť za víťazstvom, čo už si musel niekto odniesť. Vyšiel nám úvod, keď sme v 5. minúte Kochanom otvorili skóre. V ďalšom priebehu predviedli svoje kvality Kobzoš a Pindeš, naďalej sme hrali nátlakovo a polčasový výsledok bol vynikajúci. V druhom polčase sme pokračovali v dobrom výkone a kontrolovali sme hru. Dobrý výkon celého mužstva a konečne vytúžené viťazstvo, kde už teraz sa tešíme na ďalšie výhry. Celá kabína sa zhodla, že toto víťazstvo venujeme trénerovi Dubínymu za kvalitnú prácu pri mužstve počas sezóny.”

FK Brezno U-19  –  MŠK Námestovo   6 : 0   (4 : 0)

Góly za Brezno : 8´ Kochan, 14´ a 30´ Kobzoš, 42´ a 73´ Pindeš, 60´ Demeter

Zostava U-19 : Martinec – Ambros, Turňa, Demeter, Kochan, Pindeš, Kováčik M., Sitarčík, Krnáč, Kobzoš (71´ Donoval), Patúš (62´ Podoliaka)

Mladší dorast U-17 proti rovnakému súperovi len remizoval 0:0, ale aj bod do tabuľky sa počíta. Zverenci trénera Dominika Molčana sa snažili od úvodu strhnúť vedenie na svoju stranu, ale dobrá strela Boboka mierila vedľa a Schmiedlove zakončenie v poslednej chvíli zblokovala obrana hostí. Postupe sa hra vyrovnala a šance prichádzali len sporadicky. Ani druhý polčas nepriniesol vytúžený gól do siete hostí a tak sa body delili po bezgólovej remíze. Po nepresvedčivom výkone nebol spokojný ani tréner Dominik Molčan: “Do zápasu s Námestovom sme išli s cieľom hrať kombinačne a dostávať sa do gólových príležitostí, ale ako väčšinu zápasov sme veľa lôpt zbytočne nakopávali a nehrali sme to, čo sme si povedali v šatni. Zápas sme chceli určite vyhrať, čo sa nám nepodarilo a z toho som sklamaný.”

FK Brezno U-17  –  MŠK Námestovo   0 : 0

Zostava U-17 : Seifert – Kán, Varga, Švantner, Nagy, Štugner, Koštial (63´ Ondruš), Schmiedl (71´ Nepšinský), Ľupták, Gajdoš (79´ Šico), Bobok