Muži v 18. kole cestovali na pôdu ŠK Hrochoť, kde domácim podľahli po nešťastnom zápase 4:2 a opäť sa tak nedotiahli na čelo tabuľky.

Od prvých minút sa snažili diktovať tempo hry hráči Brezna, ale na našu smolu sa ujali vedenia domáci. V 4. minúte výpalil loptu z priameho kopu domáci kapitán Škamla, Kučera jeho strelu vyrazil a Baitar poslal z dorážky domácich do vedenia 1:0. Napriek inkasovanému gólu bola hra v našej réžii, ale vyrovnanie neprišlo. Najskôr Molčanom center zrazila obrana, po jednom z rohov v dobrej pozícii hlavičkoval vedľa Morong a som strelou Trajteľa si poradil s námahou domáci brankár. Trest v podobe inkasovaného gólu v našej sieti prišiel v 20. minúte, domáci Hraško sa dostal k lopte na hranici šestnástky a strelou do šibenice nedal Kučerovi šancu 2:0. Dvojgólový náskok domácim vydržal len sedem minút, keď sa po dobrej práci Molčana a priťuknutí od Pribulu dostal k lopte Szczepaniak a strelou k žrdi znížil na 2:1. Vyrovnanie mal na kopačke Jakub Kováčik, ktorý po rohu Brndiara na zadnej žrdi mieril tesne vedľa. Minútu pred polčasom sa to našim hráčom už podarilo, dlhú loptu od Kučeru si našiel Pribula a dopravil loptu do brány 2:2. Druhý polčas odštartoval veľkou šancou našich hráčov, Brndiarov center z priamego kopu sa odrazil k Trajteľovi, ktorý rozvnil sieť, ale pre ofsajd ho rozhodca neuznal. Opäť prišiel krutý trest na opačnej strane, z ojedinelej akcie sa dostal pred brankára Kučeru Sihelský a poslal Hrochoť do vedenia 3:2. Domáci sa po góle zamerali na dobrú defenzívu a na naše kopačky sa vkrádala nervozita a len tažko sme sa dostávali do šancí. Naopak domáci si na svoju počkali a v 70. minúte sa po centri na zadnej tyči presadil Poliak 4:2. Následne po góle bol po druhej žltej karte vylúčený brankár Kučera a v oslabení sa nám už nepodarilo zvrátiť zápas, v ktorom sme nedokázali domácich predčiť gólovo.

ŠK Hrochoť – FK Brezno   4 : 2   (2 : 2)

Góly za Brezno : 27´ Szczepaniak, 44´ Pribula

Zostava : Kučera – Morong (62´ Giertl F.), Kováčik O., Pribula (62´ Kobzoš), Trajteľ, Molčan, Liskay, Brndiar, Kováčik J. (73´ Giertl P.), Baník, Szczepaniak