V rýchlom slede odohrali žiace družstvá ďalšie dva zápasy, keď si najskôr 1.9. zmerali sily s MFK Žarnovica a následne opäť na domácom ihrisku v nedeľu privítali nováčika súťaže Oranjes ZV. Oba zápasy zvládli mladší žiaci a pri starších sme sa “tešili” z výhry po kontumácii zápasu proti Oranjes ZV, ktorý na zápas nepricestovali. Sumár zápas nájdete v článku.

FK Brezno U-15  –  MFK Žarnovica  0 : 6 (0 : 2)

Zostava U-15 : Pančík Maroš – Kováčik A., Kováčik J., Cencer, Seifert – Mora, Pančík Martin (60´ Grendel), Kršiak – Pindiak (36´ Borlok), Horský (51´ Zemko), Kvapil (36´ Kobela)

Hodnotenie trénera Mateja Švantnera: Netradične vo štvrtok sme na domácom trávniku privítali mužstvo Žarnovice. Od prvý minút sme boli dominatnejším mužstvom, ale bol to súper, ktorý dával góly. Súper hral jednoduchý futbal, s ktorým si naša obrana nevedela poradiť a nakopávanými loptami sa dostávalal do vyložených šancí, ktoré priemieňal. My sme sa snažili hrať kombinačne, no vo viacerých prípadoch sme našu hru až príliš prekombinovali. Teší herne zlepšenie, no opäť bez streleného gólu a bez gólov sa vyhrávať nedá.

FK Brezno U-15  –  Oranjes ZV    3 : 0 kontumačne (hostia nepricestovali)

FK Brezno U-13  –  MFK Žarnovica  4 : 1 (3 : 1)

Góly za Brezno : Šucha, Adamčák, Koštial, Buša

Zostava U-13 : Chriašteľ – Kvietok, Jozefík, Zachar, Jendrašík A., Koštial, Šucha, Cernat, Adamčák
(striedali: Smékal, Jendrašík S., Červenák T., Horský, Červenák A., Adamčák, Turňa, Štulrajter, Buša)

Hodnotenie trénera Miroslava Medveďa: Aj keď výsledok nie je taký jednoznačný, tak dianie na ihrisku bolo plne v našej réžii. Najlepšie šance súpera sme vytvárali paradoxne my. Znovu sme sa prezentovali príkladným nasadením, tam naozaj nie je čo chlapcom vytknúť. Znovu nám chýbala kombinačná hra. Napriek tomu gratulácia k víťazstvu a poďakovanie za výkon všetkým chlapcom.”  

FK Brezno U-13  –  Oranjes ZV   15 : 1   (6 : 1)

Góly za Brezno : Koštial 6, Cernat 2, Horský 2, Buša 2, Šucha, Jendrašík S., Štulrajter

Zostava U-13 : Smékal – Kvietok, Jozefík, Zachar, Jendrašík A., Koštial, Šucha, Cernat, Buša
(striedali: Chriašteľ, Horský, Jendrašík S., Valach, Štulrajter, Turňa)

Hodnotenie trénera Miroslava Medveďa: “Úvod stretnutia bol z našej strany dosť chaotický. Hľadali sme sa, zakončovali sme zbrklo, nepripravili sme si strelu, nekombinovali sme, hrali sme v jednej “hrči”. Súperov gól nám ukázal, že samo nám víťazstvo nepadne do lona, ale musíme si ho vybojovať. Zmenili sme prístup a skóre už narastalo len v náš prospech. Úvod druhého polčasu nám znovu prekazili stres, chaos a panika. Vyhrávali sme 6:1, mali sme si zahrať futbal a baviť sa ním, ale zrazu sme nevedeli ako. Až postupom času sme si opäť zchuti zahrali a zastrieľali. Bavme sa futbalom!”