Druhé kolo V. ligy prinieslo prvý trojbodový zápis pre našich hráčov, keď po dobrom a kolektívnom výkone sme zdolali Dobrú Nivu na jej pôde 0:2. Po dvoch kolách máme na svojom konte štyri body a sme v tesnom závese za Ladomesrskou Vieskou, ktorá má ako jediná dve víťazstvá.

Do zápasu v Dobrej Nive sme vstúpili bez viacerých hráčov základnej zostavy i kapitána Baníka, a tak šancu dostali ďalší hráči z kádra a staršieho dorastu U-19. Musíme povedať, že sa jej chopili a odmenou je zaslúžené víťazstvo. Priebeh zápasu aj so svojim hodnotením poskytuje tréner Martin Auxt: “Úvod zápasu bol z našej strany nevýrazný. Súper sa snažil dostať za našu obranu nakopavanými loptami, z ktorých si vytvolili šance, ktoré naša obrana s brankárom Kučerom zneškodnila. Po 25 minútach sa pohyb nášho mužstva zlepšil čoho zásluhou boli dva góly v sieti domácich. Prvý gól strelil Caban po rohovom kope od Molčana 0:1. V 41. minúte sa k centrovanej lopte do pokutového územia od Moronga dostal Trajteľ a upravil na 0:2. V druhom polčas sa snažili opäť domáci hráči nakopávanými loptami vytvoriť šance, ale naša obrana si udržala čisté konto. Z našej strany už gól nepadol ani po pekný individuálnych akciách od Trajteľa a Molčana a skóre zápasu ostalo nezmenené 0:2. V dnešnom zápase sme aj s chlapcami z nášho dorastu U-19 podali dobrý kolektívny výkon.”

OŠK Dobrá Niva – FK Brezno   0 : 2   (0 : 2)

Góly FK Brezno : 39´ Caban, 41´ Trajteľ

Zostava : Kučera – Morong, Liskay, Trnka, Kováčik J., Strelec (28´ Švantner, 86´ Demeter), Caban, Lang, Molčan, Kováčik O. (89´ Bartoš), Trajteľ