21. kolo V. ligy opäť prinieslo pre hráčov Brezna dôležitý duel o vrchné priečky v tabuľke. Po herne dobrom zápase a tesne prehre s prvým družstvom súťaže sme cestovali k druhému tímu tabuľky do Slovenskej Ľupče a opäť po dobrom výkone sme bohužiaľ prehrali najtesnejším rozdielom 1:0. 

Úvod zápasu patril našim hráčom, ktorí dobre kombinovali a snažili sa zatlačiť domácich na svoju polovicu, čo sa nám aj darilo. V 8. minúte pohrozil strelou k žrdi Brndiar a z následného rohu rovnaký hráč točil loptu do brány, ale ďalší úspešný zákrok si pripísal brankár domácich. Hra opticky patrila našim hráčom, ale dobre brániaci domáci nás do výraznejších gólových šancí nepúšťali. Naša obrana pracovala rovnako spoľahlivo, i keď v 30. minúte pohrozili aj domáci po centri z ľavej strany hlavičkoval tiesnený domáci hráč nad bránu. Do polčasu sa už diváci väčšej gólovej šance nedočkali a tak sa zápas rozhodol v druhom polčase. Hneď v jeho úvode si obhádzoval jeden z domácich hráčov Liskaya, ktoréh lopta trafila do ruky a domáci z nariadeného pokutového kopu strelili víťazný gól. Od tohto momentu sa naši chlapci snažili o vyrovnanie, ale umne hrajúci domáci nás do šancí nepúšťali. Najväčšiu si vypracoval po úniku a dobrej prihrávke Kobzoša Pribula, ale z 11 metrov prestrelil bránu domácich. Aktívny Pribula sa dokázal ešte dostať do zakončenia, ale s jeho krížnou strelou si poradil brankár domácich. Pred koncom pohrozil z priameho kopu aj Brndiar, ale opäť na roh vytlačil loptu brankár domácich. V poslednej minúte prišla obrovská šanca na našej strane. Priamy kop Molčana preletel celým pokutovým územím a ani jeden z hráčov ho nedokázal dopraviť do siete. Aj preto sme prehrali na pôde Slovenskej Ľupče 1:0. Hodnotenie trénera Dubínyho po prehratom zápase: “V Slovenskej Lupči sme odohrali nešťastný zápas, kedy sme svoju celozápasovú prevahu a hernú dominanciu nedokázali pretaviť v úspešný výsledok. O zápase tak rozhodla nastrelená ruka a penalta pre domácich, čo bola ich jediná gólová príležitosť v zápase.”

OFK Slovenská Ľupča – FK Brezno   1 : 0   (0 : 0)

Zostava : Kučera – Kováčik O., Skaloš, Liskay, Baník, Morong, Brdniar, Kobzoš (66´ Giertl), Trajteľ, Molčan, Pribula (71´ Vozár)