Predposledný zápas sezóny odohrali hráči Brezna v Hliníku nad Hronom a proti zdatnému súperovi svoju úlohu favorita nezvládli. Vysoká prehra 4:1 je krutou ranou pred posledným zápasom sezóny, ktorý odohráme v nedeľu na domácom ihrisku.

Vlažný vstup do zápasu potrestal domáci Hliník v 14. minúte, keď sa po kolmej prihrávke stredom medzi tromi našimi hráčmi presadil Krčmárik 1:0. Ďalšia výstraha prišla v 17. minúte, kedy sa domáci hráč poľahky dostal až do zakončenia, ktoré zlikvidoval Martinec. V 19. minúte ďalšie okienko v našej obrane využil Milošević a zvýšil náskok domácich na 2:0. Domáci umne prehusťovali stred ihriska a zverenci trénera Dubínyho sa len veľmi ťažko dostávali do zakončenia. Ohroziť bránu súpera sa nám podarilo v 37. minúte, keď sa po rýchlom útoku dostal k strieľanému centru kapitán Trajteľ a ten skončil na brvne. Polčasová prestávka prišla našim hráčom vhod, do druhého polčasu sme vstúpili s cieľom otočiť stav, no v 48. minúte prišla studená sprcha. Po strate lopty na polovici ihriska prišiel rýchly útok dokácich, ktorý zakončil do prázdnej brány Dekiš 3:0. Znížiť sa nám podarilo vzápätí v 52. minúte, po tlaku a centri Kováčika sa krásnym gólom presadil Pribula 3:1. Veľkú šancu na zníženie mal opäť Pribula, v 65. minúte unikol striedajúci Kobzoš a Pribulovi lopta v dobrej pozícii nesadla ideálne. Domáci kúskovali hru a hrozili najmä zo štandardných situácii, keď po jednej z nich hlavičkoval domáci hráč tesne vedľa. V 85. minúte na konečných 4:1 strelil gól domáci Nagy a dokonal náš nevydarený výkon, s ktorým nebol spokojný ani tréner Ivan Dubíny: “Po najslabšom výkone v jarnej časti sme s ambicióznym domácim tímom zaslúžene prehrali. Sklamaním boli pre mňa hlavne výkony starších hráčov,ktorí by mali byť ťahúňmi tohto mužstva.”

OFK Hliník nad Hronom – FK Brezno   4 : 1   (2 : 0)

Gól za Brezno : 52´ Pribula

Zostava : Martinec – Morong (86´ Demeter), Liskay, Baník, Kováčik O., Skaloš, Trajteľ, Szczepaniak (86´ Kochan), Molčan, Pribula, Kupec (57´ Kobzoš)