Sobotný duel dorastencov proti FK Pohroniu odohrali len starší dorastenci U-19, keďže súbom mladších dorastencov sa pre pozitívny prípad na Covid-19 v tíme mladšieho dorastu nášho súpera neodohral. 

Starší dorastenci svoju konfrontáciu s FK Pohronie nezvládli, keď už úvodné minúty ukázali kto bude pánom na ihrisku. Hostia ovládali loptu aj hru, čoho výsledkom boli štyri rýchle gólyv sieti domáceho brankára Martinca v úvodných päťnástich minútach. V pohode hrajúci hostia naďalej dominovali, i keď sa domáci hráči pomaly tiež dostávali do zápasu. v 26. minúte Šmatlák zvyšoval už na 0:5, čo bol aj polčasový výsledok. Druhé dejstvo obe mužstvá odštartovali aktívne, na strane Brezna išlo o česť, hosťujúce Pohronie neustále bojovalo o zvýšenie svojho náskoku. To sa im podarilo dvomi gólmi striedajúceho Chlpeka a na hrozivých konečných 0:8 zavŕšil druhým gólom v zápase Šmatlák. Po vysokej prehre hľadal ťažko slová aj tréner Patrik Müller: “Do zápasu sme išli s cieľom nadviazať na zodpovedný výkon z Jupie, ale už úvodných päťnásťminút nám ukázalo s akým súperom máme dočinenie. Hráči Pohronia predviedli svoje umenie a musím uznať, že na každom poste malo hráča výbornej kvality a úplne zaslúžene nás porazili vysokým rozdielom. Chlapcom nemám čo vyčítať, bojovali a hrali na hrane svojho maxima, ale pri porovnaní s tak kvalitným súperom to bolo máličko. Mrzí ma, že sme zlyhali hlavne v individuálnej taktike, s ktorou máme problém už dlhodobo. Na tejto úrovni sa očakáva od hráčov lepšie vnímanie hry a herných situácií, ktoré chlapci riešia detsky a naivne, čo naši súperi trestajú. Aj takéto zápasy sú poučné, porovnali sme si sily s top tímom a len tvrdou prácou v tréningu sa im môžeme priblížiť.”

FK Brezno U-19  –  FK Pohronie   0 : 8   (0 : 5)

Zostava U-19 : Martinec – Krnáč (54´ Fáber), Sitarčík, Kováčik P. (31´ Oravec), Liskay, Nosáľ (31´ Patúš), Turňa, Kochan, Ambros (63´ Donoval), Skaloš, Demeter (63´ Kováčik M.)