Starší dorast U-19 proti FK Galaktik nastúpil bez vykartovaného kapitána Skaloša a ďalších hráčov, ale šancu dostali ostatní chlapci. Tí sa jej chopili s veľkým odhodlaním, ale nakoniec z toho bola prehra 0:2. Úvod zápasu ukázal, že sa stretli dve vyrovnané družstvá a do šancí sa dostávali hráči len ťažko, Prvú mali hneď v úvode hostia, ale brankár Martinec podržal Brezno. V našom drese bol aktívny Švantner, ktorý mal v 15. minúte po kolmej prihrávke Kochana možnosť skórovať, ale v nájazde tesne minul bránu hostí. V 35. minúte sa ujali hostia vedenia, keď dlhá lopta do pokutového územia našla Goleňu a ten hlavou prehodil Martinca 0:1. Do polčasu sa snažil o vyrovnanie Sitarčík, keď sa po rohovom kope Ľuptáka na hranici päťky nedokázal presadiť v skrumáži. Druhý polčas odštartoval strelou z vnútra pokutového územia Ľupták, ale bez gólového efektu. Z následnej rýchlej rozohrávky sa do brejku dostal hosťujúci Skonc a zoči-voči Martincovi nezaváhal 0:2. Snahu vyrovnať chlapcom nemožno uprieť, ale s postupom času sa vkrádala na ich kopačky nervozita a gólové šance neprichádzali. Najväčšiu mal päť minút pred koncom Fáber, ktorý hlavičkoval výborný center Kochana presne k žrdi, ale dobre zasiahol hosťujúci brankár. Zápas hodnotí tréner U-19 Ivan Dubíny: “Do zápasu sme nastúpili bez šiestich hráčov základnej zostavy a bol som sám zvedavý, ako sa s tým hráči, ktorí nastúpili vysporiadajú. Do 30. minúty sme hrali veľmi dobre, ale znovu sme zahodili tutovku Švantnerom. Známe nedáš-dostaneš sa znovu potvrdilo a hostia po našej hrubej individuálnej chybe išli do vedenia. Hneď na začiatku druhého polčasu prišla ďalšia chyba v našej obrane a súper odskočil na dva góly. Od tejto chvíle boli hostia lepším mužstvom, my sme už nenašli psychické a ani fyzické sily na zdramatizovanie zápasu.”

FK Brezno U-19  –  FK Galaktik   0 : 2   (0 : 1)

Zostava U-19 : Martinec – Krnáč, Sitarčík, Ľupták, Fáber, Nosáľ, Kováčik P. (60´ Šperka), Kochan, Švantner, Demeter (60´ Veštúr), Kováčik M. (80´ Donoval)

Mladší dorast U-17 nastúpil proti rovnakému súperovi po trojch týždňoch od posledného zápasu, keďže naši mladší dorastenci posledné dva víkendy nehrali proti Pohroniu a ani Námestovu. Prestávka a dobrý tréningový proces chlapcom prospel a po víkende máme na konte prvý strelený gól i bod do tabuľky po remíze 1:1. Vzhľadom na priebeh zápasu sa bod môže aj máliť, ale musíme byť vdačný aj zaň. Po dlhšej zápasovej pauze patril úvod zápasu hosťom, ktorý dobre kombinovali a naši chlapci sa presadzovali ťažšie. Postupom času sa hra vyrovnala a prichádzali aj prvé šance, ktoré ostali nevyužité. Po polčase sa začali v poli čoraz viac presadzovať aj zverenci trénera Petra Medveďa a gól visel na vlásku. Jedenásť minút pred koncom bol vylúčený v našom drese Kán, chlapci sa ešte viac zomkli a odmenou im bol gól Boboka zo 76. minúty. Prvý gól v sezóne skoro priniesol aj prvé víťazstvo, ale v posledných sekundách zápasu vyrovnal striedajúci Zbur. Smolný okamih nás stál pekný výsledok, na ktorý si ešte počkáme. Zápas hodnotí tréner Medveď: “Zápas sme nezačali dobre a hlavne prvý polčas bol z našej strany slabý. Po prestávke sme trošku pridali na dôraze a zlepšili sa aj herne. V 76. minúte Bobok z 25-tich metrov prestrelil hosťujúceho brankára, ale na prvé víťazstvo si musíme počkať, lebo v nadstavenom čase sme dostali vyrovnávajúci gól. Namiesto radosti zavládol smútok, lebo k víťazstvu sme boli blízko.”

FK Brezno U-17  –  FK Galaktik   1 : 1   (0 : 0)

Gól za Brezno : 76´ Bobok

Zostava U-17 : Seifert – Kán, Švantner (65´ Štugner), Nagy, Varga, Schmiedl (52´ Koštial), Kordík, Patúš (29´ Nepšinský), Bobok, Kvietok, Gajdoš (65´ Šico)