Posledné domáce vystúpenie hráčom Brezna nevyšlo podľa predstáv, hlavne tých výsledkových. Herne sme súpera z Hliníka nad Hronom prevalcovali, ale po dvoch góloch v poslednej dvadsaťminútovke berieme zo zápasu len bod po remíze 2:2.

Od úvodných minút sa hral svižný futbal a postupne prichádzali aj prvé gólové šance. Na prekvapenie sa v prvých dvoch ocitli hostia, ale obrana s brankárom Giertlom si s týmito situáciuami poradila. Následne sa už do zakončenia tlačili len zverenci trénera Martina Auxta, ale v dobrej príležitosti zlyhal Pribula. Čo sa nepodarilo jemu, vynahradil pre Brezno Dominik Molčan, ktorý v 40. minúte poslal domácich do vedenia 1:0. Druhý polčas odštartoval festival zahodených šancí, keď tú najväčšiu zahodil Oliver Trajteľ, keď bol faulovaný v pokutovom území a z nariadenej penalty sám faulovaný trafil žrď a dorážka Olivera Kováčika išla vedľa. V 68. minúte na 2:0 zvýšil krásnou strelou Baník. V ďalších dobrých situáciach trafil žrď Pribula a opäť aj Trajteľ a zákonite prišiel trest. V 73. minúte znížil na 2:1 hosťujúci Krčmárik. Šok pre domáce Brezno prišiel v 88. minúte, keď sa po faule na polovici ihriska a dlhej lopte do pokutového územia hlavou presadil Brašeň a vyrovnal na konečných 2:2. Sklamaný bol po zápase aj tréner Martin Auxt: V dnešnom zápase nám nebolo opäť súdené streliť viac gólov z príležitostí, ktoré sme si počas celého zápasu vypracovali. Nastrelili sme trikrát tyčku, nepremenili penaltu. Súper vyťažil z minima maximum, strelil nám dva góly, ktoré mu zabezpečili remízu.”

FK Brezno – OFK Hliník nad Hronom   2 : 2   (1 : 0)

Góly za Brezno : 40´ Molčan, 68´ Baník

Zostava : Giertl – Morong, Kováčik J., Molčan, Baník, Kupec, Vozár (53´ Skaloš), Lang (71´ Daxner), Kováčik O., Trajteľ, Pribula