Už aj mladší dorast U-17 pozná ako chutí víťazstvo v II. lige, keď zverenci trénera Petra Medveďa zvládli domáci zápas proti Zvolenu a zvíťazili najstesnejším rozdielom 1:0. Pridal sa aj starší dorast U-19, ktorý po remíze 0:0 pridal bodík do tabuľky, ktorý môže byť v konečnom účtovaní veľmi dôležitý.

Starší dorast U-19 po sérií prehier dokázali bodovať, keď po remíze 0:0 proti Zvolenu si zverenci trénera Ivana Dubínyho pripísali jeden bod. Od prvej minúty sa bojovalo o každú loptu a vyložené šance prichádzali len sporadicky. Prvú mali hostia, ale nadherný zákrok predviedol brankár Martinec. V 27. minúte pohrozili aj hrči Brezna, ale po rohu zahranom na krátko strieľal prudko Ľupták, no jeho strelu nešťastne tečoval pred brankárom domáci útočník Švantner.Následne z vnútra šestnástky strielal hosťujúci útočník, brankár Martinec bol pripravený. Na opačnej strane sa po prihrávke aktívneho Ambrosa oprel do lopty Kochan, ale len tesne minul bránu Zvolena. V úvode druhého polčasu prišla najväčšia šanca Brezna, peknú a rýchlu akciu zakončoval v nájazde na brankára Nosáľ, ktorému sa podarilo obísť ho, ale z uhla už nedokázal lepšie zakončiť. Šance sa už rodili veľmi ťažko, poslednú a gólovú si vypracovali hostia, po rohu dokázali aj skórovať, no rozhodca ho neuznal. Hodnotenie zápasu poskytuje tréner Ivan Dubíny: “Mužstvo nastupovalo na zápas opäť v nekompletnom zložení a pod určitým imperatívom, ktorý sme si navzájom dali po zbrabranom zápase v Námestove. Teší ma, že som konečne videl emócie, bojovnosť a nasadenie, ktoré by mali byž v každom zápase samozrejmosťou. Zápas skončil spravodlivou remízou, i keď obidve mužstvá mali viacero šancí na skórovanie.”

FK Brezno U-19  –  MFK Zvolen   0 : 0

Zostava U-19 : Martinec – Skaloš, Ľupták, Liskay, Nosáľ, Švantner (46´ Kováčik M.), Kochan, Ambros, Turňa, Fáber, Krnáč (70´ Kováčik P.) 

To, čo sa nepodarilo staršiemu dorastu zvládol mladší dorast U-17, ktorý dokázal súperovi zo Zvolena streliť jeden gól a po najtesnešej výhre 1:0 dokázali hráči trénera Medveďa vyhrať svoj prvý zápas v sezóne. Hráčom zo Zvolena patril úvod zápasu, kombinačným prejavom robili problémy hráčom Brezna, no na našej strane bolo vidieť obrovské odhodlanie a chuť pobiť sa o dobrý výsledok. Prvú gólovú šancu mali dobre hrajúci hostia, ale mužstvo podržal brankár Seifert. Zlomový moment prišiel v poslednej minúte prvého polčasu, keď sa gólom do šatne blysol po štandardnej situácii Jakub Varga. Aj druhý polčas patril herne viac hosťom, ale naši chlapci statočne odolávali a v kritických chvíľach ich držal výborne chytajúci Matúš Seifert. Po záverečnom hvizde prepukla veľká radosť, čo potvrdzuje aj tréner Peter Medveď: “V nahustenom programe a povzbudený dobrým výsledkom z Námestova sme boli odhodlaný uspieť. Säper mal viac z hry, ale naša bojovnosť  bola odmenená gólom Vargu. Všetci hráči si siahli až na dno svojich síl a v šatni nastala radosť a víťazný pokrik.”

FK Brezno U-17  –  MFK Zvolen   1 : 0   (1 : 0)

Gól za Brezno : 40´ Varga

Zostava U-17 : Seifert – Nagy, Švantner, Varga, Kvietok, Ondruš, Nepšinský, Kán (72´ Šico), Vraždiak (41´ Koštial), Štugner, Schmiedl (63´ Belko)