Dorastenci v 21. kole II. ligy cestovali do neďalekého Liptovského Mikuláša a proti kvalitnému súperovi sme si z dvoch konfrontácií neodniesli ani bod. Bližšie k nemu mal starší dorast, keď nakoniec prehral 2:0, ale na priebeh zápasu a počet gólových šancí si zverenci trénera Petra Medveďa nezaslúžili odísť bez bodu.

Starší dorast U-19 nastúpil do zápasu bez stabilných hráčov Skaloša a Liskaya, ktorých vyradili z hry choroby, ale ostatní hráči v zostave podali veľmi dobré výkony a minimálne bod zo zápasu bol veľmi blízko. Úvod zápasu patril domácim, keď svoj mierny tlak pretavili do niekoľkých zaujímavých situácií, no najskôr hlavičkoval tesne vedľa domáci útočník a následne si z vnútra pokutového územia poradil s prudkou strelou spoľahlivý brankár Martinec. Domáci naďalej tlačili, viaceré dobré šance končili buď na výborne chytajúcom Martincovi alebo tesne vedľa brány. Domácim sa podarilo dokonca dvakrát skórovať, no ani jeden gól pre ofsajd neplatil. Do polčasu sa hra mierne vyrovnala, šance na domácej strane už neprichádzali a naopak boli to naši chlapci, ktorí sa dostávali do zápasu. Polčasových 0:0 nám dávalo šancu na dobrý výsledok, no už v 52. minúte nám ho vzal domáci Diviš, keď strelou od žrde zakončil svoju individuálnu akciu. Domáci po góle pokračovali v dobrej hre, ale boli to naši hráči, ktorí mohli vyrovnať. Najskôr tesne pred Švantnerom zasiahol vybiehajúci brankár domácich, v samostatnom nájazde Demeter zakončil tiesnený tesne vedľa a o osude duelu rozhodol po rýchlom útoku v 87. minúte Figa. Zápas zhodnotil tréner Peter Medveď“Domáci favorit nastúpil do zápasu odhodlaný čo najskôr rozhodnúť, ale my sme sa na to dobre takticky pripravili a polčasová remíza domácich znervóznela. Začiatok druhého polčasu začal tlakom domácich, z čoho padol v 52. minúte gól na 1:0. Po góle sme sa dostali do hry, čoho výsledkom boli tri nájazdy na brankára, žiaľ gól nepadol. V posledných minútach pri našej hre vabank padol druhý gól, ktorý rozhodol. Chvalím chlapcov za dobrý taktický a bojovný výkon.”

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Brezno U-19   2 : 0   (0 : 0)

Zostava U-19 : Martinec – Šperka, Fáber, Turňa, Krnáč – Kobzoš (65´ Pindeš), Kochan, Ambros, Demeter, Kováčik M. – Švantner (77´ Donoval)

Mladší dorast U-17 nastúpil proti rovnakému súperovi a s rovnakým priebehom stretnutia. Domáci tlačili od úvodu na našu bránu a naši chlapci sa do šancí dostávali len sporadicky. Rozdielom oproti prvému zápasu bolo, že v rozmedzí od 25. minúty do polčasu hráči Brezna štyrikrát inkasovali a polčasových 4:0 nedávalo veľké šance na zvrat. Naopak v druhom polčase prišla ďalšia 15-minútovka, v ktorej zverenci trénera Koštiala inkasovali ďalšie tri góly a z Liptovského Mikuláša odchádzal mladší dorast s vysokou prehrou 7:0.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Brezno U-17   7 : 0   (4 : 0)

Zostava U-17 : Kvietok – Kán, Varga, Nagy, Bobok (41´ Longauer), Švantner, Schmiedl (41´ Koštial), Ľupták, Gajdoš (74´ Šico), Ondruš, Patúš