Dorast nastúpil v 22. kole na umelom trávniku v Podbrezovej proti FC Lokomotíva Košice a v oboch kategóriách odchádzame opäť bez bodu, keď po tesných prehrách stále ostávame na chvoste tabuľky v II. lige dorastu.

Starší dorast U-19 pod vedením trénera Petra Medveďa vstúpil do zápasu aktívne, ale boli to hostia, ktorí mali prvú šancu, keď si s krížnou strelou jedného z hráčov poradil brankár Martinec. Bojovný zápas sa odvíjal medzi šestnástkami a obe družstvá sa len sporadicky dostávali do gólových šancí. V 30. minúte napriahol jeden z hosťujúcich hráčov, ale krásnym zákrokom vytiahol loptu z pod brvna spoľahlivý brankár Martinec. Hostia z Košíc boli kombinačnejším družstvom, no na našej strane prevládalo nasadenie a ochota zabojovať o dôležité tri body do tabuľky. Polčasových 0:0 nám opäť dávalo nádej, no vstup do druhého polčasu nám ju rýchlo zobral. V 52. minúte sa po našej chybnej rozohrávke dostal do nájazdu hosťujúci Olšinár, ktorý obišiel brankára Martinca a rozhodol o výhre hostí. O štyri minúty nato mal našu najväčšeiu príležitosť na vyrovnanie kapitán Liskay, ktorý sa po faule na Pindeša postavil k zahraniu pokutového kopu, ale s jeho strelou k žrdi si famózne poradil brankár hostí. Tento moment nás ešte viac zrazil na kolená a tak do konca zápasu už aj napriek našej veľkej snahe gól nepadol, sklamaný hlavne z výsledku bol aj tréner Medveď: “Po dobrom výkone v Mikuláši sme si verili, že môžeme nášho súpera zdolať. Začiatok bol opatrný z oboch strán a polčasových 0:0 bolo spravodlivých. V druhom polčase sme znovu smolne inkasovali gól, ktorý nás vyburcoval a snažili sme sa niečo s výsledkom urobiť. Žiaľ zahodený pokutový kop a ďalšie dve veľké šance rozhodli o tom, že všetky body išli na východ.”

FK Brezno U-19  –  FC Lokomotíva Košice   0 : 1

Zostava U-19 : Martinec – Krnáč (46´ Donoval), Liskay, Fáber, Turňa – Kobzoš, Kochan, Ambros, Demeter (73´ Patúš), Pindeš – Švantner (62´ Kováčik M.)

Mladší dorast U-17 nastúpil proti rovnakému súperovi a hlavný tréner Dominik Molčan mal problém so skladaním základnej zostavy, keďže pre trest chýbal Nagy a pre choroby ďalší hráči zo zostavy. Napriek tomu naši chlapci proti kvalitnému súperovi hrali dlho vyrovnanú partiu a opäť siahali po bodoch. Vedenia sa ujali v 17. minúte hostia, keď do polčasu boli lepšim družstvom. Po zmene strán sa nakopli hráči Brezna a odmenou im bol gól Koštiala, ktorý v 59. minúte vyrovnal na 1:1. Gól povzbudil našich chlapcov, bohužiaľ naše vedenie trvalo len šesť minút a hosťujúci Onufer poslal Lokomotívu opäť do vedenia. Hostia našu snahu o vyrovnanie definitívne zrušili v 75. minúte, keď na 1:3 stanovil druhý gólom v zápase Rigo. Po ďalšej prehre sa zápas ťažko hodnotil aj trénerovi Molčanovi: “Začiatok zápasu sme nezačali najlepšie, hralo sa väčšinou na našej polovici ihriska a po chybe sme v 17. minúte inkasovali prvý gól. Po góle sme začali viac bojovať a kombinovať, no stále nám robí problém dostávač sa do gólových šancí. V 59. minúte sa nám podarilo po peknej lopte za obranu presadiť Koštialom, ktorý vyrovnal. Po tomto momente sme prestali hrať, súper nás zatlačil a dvomi gólmi v závere rozhodol o svojom víťazstve.” 

FK Brezno U-17  –  FC Lokomotíva Košice   1 : 3   (0 : 1)

Gól za Brezno : 59´ Koštial

Zostava U-17 : Faluš – Kán, Varga, Švantner, Kvietok, Schmiedl, Ľupták, Gajdoš, Koštial (67´ Šico), Kordík, Štugner