Jarnú časť súťaže zahájil už aj náš A-tím, ktorého cieľom bude pobiť sa o vrchné priečky tabuľky vo svojej skupine V. ligy. Úvodné kolo sme odohrali na pôde MFK Strojár Krupina a po odhodlanom výkone, no bez vytúženého streleného gólu sme len remizovali 0:0.

Nový tréner A-tímu Ivan Dubíny poslal na ihrisko osvedčenú zostavu aj s novou posilou Petrom Bodnárikom a úvod stretnutia bol v našej réžii. Úvodný tlak priniesol aj viacero zaujímavých šancí, najvýraznejšie mali na kopačkách Pribula a Bodnárik, no obaja v dobrej pozícii neprekonali domáceho brankára. Po 20. minúte sa hra vyrovnala, domáci hrozili hlavne dlhými loptami a do polčasu už zápas žiadnu gólovú šancu nepriniesol. Druhý polčas sme chceli strhnúť víťazstvo na našu stranu, no ťažký terén a húževnatý súper nám to komplikovali. Hru vabank z našej strany mohol potrestať v 75. minúte domáci hráč, ktorý v samostatnom nájazde zlyhal a zaskvel sa náš brankár Jakub Kučera. Azda najväčšiu šancu na gól mal v posledných minútach Trajteľ, keď po spätnej prihrávke Pribulu prestrelil z vnútra pokutového územia bránu domácich a podčiarkol tak našu nemohúcnosť na strelenie gólu. Bod sa po zápase málil a nie veľmi spokojný bol v hodnotení aj tréner Ivan Dubíny: “V prvom jarnom kole bol našim najväčším súperom paradoxne nie domáci celok, ale katastrofálny terén, ktorý znemožnoval našu kombinačnú hru. Napriek tomu sme zápas mohli rozhodnúť v prvých päťnástich minútach, keď sme zahodili tri tutovky. Domáci hrozili hlavne nakopávanými  loptami, ktoré nám robili dosť veľké problémy. V druhom polčase chlapci začali dobre, ale postupom času ako sa nám nedarilo streliť vytúžený gól, mužstvo znervóznelo a výkon vyznel veľmi chaoticky. Zápas sme mohli strhnúť na našu stranu v 90. minúte, keď po sklepnutí lopty Pribulom  prestrelil z 10 metrov domácu bránku Trajteľ.”

MFK Strojár Krupina – FK Brezno   0 : 0

Zostava : Kučera – Kováčik O., Kováčik J. (74´ Kupec), Baník, Morong, Brndiar, Bodnárik, Szczepaniak, Pribula, Trajteľ, Molčan