Muži po dvoch nevýrazných výkonoch v 19. kole cestovali opäť na pôdu súpera a v Hriňovej sa po dobrom výkone radovali zo zisku troch bodov po víťazstve 0:3, keď dva naše góly zaznamenal kapitán mužstva Oliver Trajteľ.

Od úvodu to boli hráči Ivana Dubínyho, ktorý diktovali tempo hry a odmenou im bol úvodný gól. V 10. minúte sa po prihrávke Szczepaniaka odpútal od obrancu kapitán Trajteľ a poslal Brezno do vedenia 0:1. Tento moment upokojil našich hráčov a naďalej sa nám darilo držať súpera na dištanc od našej brány. V zadných radoch dobre dirigoval obranu Ján Gajdošík a spoľahlivo pracoval aj mladý brankár Aurel Martinec. Druhý gól sa nám do polčasu streliť už nepodarilo, i keď blízko k nemu mal napríklad Pribula. Druhý polčas začali lepšie domáci, pritlačili našich hráčov a snažili sa o vyrovnanie. Všetku snahu otupil opäť kapitán Oliver Trajteľ, ktorý zakončil rohový kop Brndiara a zvýšil vedenie na 0:2. Definitívnu bodku za zápasom dal v 72. minúte Skaloš, ktorý zakončil peknú akciu Molčana s Pribulom, keď druhý menovaný vyzval prihrávkou pred odkrytú bránu Skaloša a ten sa nemýlil 0:3. Víťazný duel sa dobre hodnotil aj trénerovi Dubínymu: “Chlapci v dnešnom zápase podali oduševnenyý bojovný a kolektívny výkon, ktorý nám priniesol zaslúžené víťazstvo. Výborne fungovala defenzíva celého mužstva skvele dirigovaná Jankom Gajdošíkom a domácich sme nepustili do žiadnej gólovej šance. V útočnej fáze sme sa dokázali trikrát presadiť a po dvoch nepresvedčivých výkonoch znova zabodovať naplno.”

MFK Spartak Hriňová – FK Brezno   0 : 3   (0 : 1)

Góly za Brezno : 10´ a 64´ Trajteľ, 72´ Skaloš

Zostava : Martinec – Morong, Kováčik O., Pribula (83´ Daxner), Gajdošík, Trajteľ, Molčan, Liskay, Brndiar (87´ Kupec), Baník (75´ Giertl), Szczepaniak (67´ Skaloš)