Starší a mladší žiaci cestovali počas víkendu do Kalinova, kde si zmerali sily s domácimi rovesníkmi. Lepšie obstáli starší žiaci, ktorí zvíťazili 0:2 a natiahli tak sériu bez prehry na štyri zápasy. 

Na starších žiakov U-15 čakal tabuľkový sused a od prvých minút sa hral dobrý zápas v peknom futbalovom prostredí. Naši chlapci boli dominantnejším družstvom, ale na prvý gól sme museli čakať až do 30. minúty, keď sa po krídelnej akcii dostal do zakončenia Matej Multán a poslal Brezno do vedenia 0:1. Aj druhý polčas sa odvíjal viac na polovici domácich, na našich chlapcoch bolo vidieť snahu rozhodúť a to sa im aj podarilo, keď sa štyri minúty pred koncom opäť presadil Multán 0:2. Po zápase chválil svojich hráčov aj tréner Matej Švantner: V Kalinove sme potvrdili formu z posledných zápasov a nad tabuľkovým susedom sme zaslúžene zvíťazili. Pred zápasom sme si povedali, že na súpera vybehneme a od prvých minút sa nám to aj darilo. Domácich sme nepúšťali k lopte a cely zápas sme určovali tempo hry. Prvý aj druhý polčas boli z našej strany dobré a odmenou nám boli dva góly Multána po pekných kolmých akciách s následnou prihravkou pod seba. Chlapcov za odvedenú hru chválim a dúfam, že v nastavenom trende budeme ďalej pokračovať. “

TJ Baník Kalinovo – FK Brezno U-15   0 : 2   (0 : 1)

Góly za Brezno : 30´ a 66´ Multán

Zostava U-15 : Ďuriš – Pančík J., Cencer, Paľus, Bartoš (69´ Kováčik O.) – Pančík M., Schön M., Vraždiak – Herko, Multán, Murad (47´ Belko)

Mladší žiaci mali v zápase proti Kalinovu pred sebou druhý tím tabuľky a domáci potvrdili svoju úlohu favorita, i keď aj s dopomoc až troch pokutových kopov pre domácich. Už v siedmen minúte domáci viedli 2:0, keď využili úvodný tlak, no následne sa hra vyrovnala a do polčasu už gól nepadol. O zníženie na 2:1 sa postaral v 34. minúte Adamčák a bolo na škodu, že domáci o pár minút dvomi rýchlymi gólmi (aj z pokutového kopu) zvýšili na 4:1. Na konečných 5:1 upravil domáci hráč opäť z pokutového kopu. Verme, že smolná prehra chlapcov nakopne a v ďalšom domácom zápase sa popasujú opäť so silným súperom o body do tabuľky!

TJ Baník Kalinovo – FK Brezno U-13   5 : 1   (2 : 0)

Gól za Brezno : 34´ Adamčák

Zostava U-13 : Štimac – Kováčik, Kvietok, Grendel, Mora, Červenák, Buša, Horský, Adamčák
(Striedali: Cernat, Kuňák)