Dorastenci v 29. kole cestovali do neďalekého Zvolena a po dobrých výkonoch chceli nadviazať na predosšlé zápasy. To sa bohužiaľ nepodarilo ani jednej kategórii a z oboch zápasov odchádzame so zahanbujúcimi prehrami.

Starší dorast U-19 po heroickom výkone s Bardejovom, keď dohrával o jedného hráča menej nastupil vo Zvolene dobre, úvod zápasu sa odohrával v strede ihriska a obe mužstvá sa snažili hrať kombinačný futbal. Domáci tlačili na našu obranu, ale boli to aj naši hráči, čo mali tiež dobré príležitosti. V 10. minúte presne k žrdi mieril Pindeš, ale domáci brankár s námahou vyrazil na roh. Bohužiaľ pre nás úvodný gól zapasu padol do našej siete, v 16. minúte sa po centri z ľavej strany presadil Štefko. Gól domácich nakopol, ale blízko vyrovnania bol opäť Pindeš, keď z uhla opäť nechal vyniknúť brankára domácich a strelu Patúša zblokovala obrana domácich na poslednú chvíľu. Trest prišiel v rozmedzí 33. a 35. minúty, keď sa presadil Sudimák a Baránek. V druhom polčase bolo úlohou zverencov trénera Petra Medveďa vyrovnať, ale sen o dobrom výsledku padol hneď z úvodu. V úvodných päťnástich minútach domáci strelil až tri góly a zápas sa len dohrával. Vysoká prehra 8:0 je ťažkým sústom, čoho si je vedomý aj tréner Peter Medveď: “Značne oslabení sme dokázali úvodných päťnásť minút dodržiavať taktické pokyny, ktoré sme si určili. Po prvom góle začali domáci dominovať a naša koncepcia sa rozpadla. Zvyšok zápasu sme dohrávali a je dobré, že to máme za sebou. Tento zápas veľmi nalomil psychiku niektorých hráčov a cez týždeň budeme mať čo robiť, aby sme sa do ďalšieho zápasu dali dokopy zdravotne a hlavne psychicky.”

MFK Zvolen – FK Brezno U-19   8 : 0   (3 : 0)

Zostava U-19 : Seifert – Krnáč, Kochan, Demeter, Ambros (57´ Kordík), Pindeš, Kováčik M., Nagy, Donoval, Patúš (77´ Šico), Sitarčík

Mladší dorast U-17 bohužiaľ napodobnil výsledok staršieho dorastu, aj keď priebeh duelu bol značne odlišný. Zvolen sa od prvých minút “zahryzol” do našich hráčov a v 10. minúte sme už prehrávali 2:0. Rýchle góly a úmorná horúčava brala sily našim chlapcom dvojnásobne a do polčasu z toho bol vysoký debakel 7:0. V druhom polčase už sa zápas dohrával, našim chlapcom slúži ku cti, že už neinkasovali a aj napriek tomu odchádzajú zo Zvolena s poriadnym výpraskom. 

MFK Zvolen – FK Brezno U-17   7 : 0   (7 : 0)

Zostava U-17 : Ďuriš – Švantner, Varga, Kvietok, Kán (16´ Ujčík), Bobok, Ľupták, Nepšinský, Vraždiak, Koštial (59´ Ondruš), Schmiedl