V sobotu 18.6.2022 sa v Čiernom Balogu uskutočnil Finalový turnaj prípraviek U-11 v rámci ObFZ BB, ktorý bol zároveň Memoriálom Róberta Smolu. Po prvoročnom pôsobení v oblastnej súťaži prípraviek sa na tento turnaj dostal aj náš tím FK Brezno a vôbec si neviedol zle. Po urputných bojoch a viacerých tesných výsledkoch z toho bolo nakoniec 8. miesto. 

Výsledky turnaja: 

FK Brezno – OFK Slovenská Ľupča   2 : 5 (Góly: Auxt 2)
FK Brezno – ŠK Badín   0 : 3
FK Brezno – Partizán Čierny Balog “B”   1 : 3 (Gól: Auxt)
FK Brezno – FK Jasenie   2 : 1 (Góly: Auxt, Bao)

Zápas o 7. miesto
FK Brezno – TJ Slovan Michalová   1 : 1 (1:2 na PK – Gól za Brezno: Auxt)

Hodnotenie trénera:

Na finálovom turnaji sme sa stretli s najlepšími družstvami z oblasti, čo bolo garanciou kvalitných duelov, ktoré naši hráči zvládli veľmi dobre. Hneď úvodný zápas proti v celkovom poradí druhej Slovenskej Ľupči nám zobral dosť síl, dvakrát sme viedli a nakoniec sme podľahli favoritovi 2:5, i keď sme odohrali jeden z najlepších zápasov na turnaji. Prehra s Badínom bola jednoznačná, no ďalšie dva zápasy sme až do posledných sekúnd bojovali o dobré výsledky. V útoku nás ťahal najmladší hráč Martin Auxt, ktorého dobre podporovali Bao a Melissa Žilinová. Naopak z defenzívnych hráčov podal obetavý a veľmi kvalitný výkon Andrej Valach. Súhrou výkonom a výsledkov sme nakoniec hrali zápas o siedme miesto, ktorý vyvrcholil až na penalty, v ktorých sme smolne prehrali. Za výkony a prístup chválim VŠETKÝCH hráčov, na ihrisku odovzdali maximum a len takýmito ťažkými zápasmi sa budeme posúvať vpred. 
Ing. Patrik Müller, tréner

Za FK Brezno nastúpili : Michal Oravkin, Lukáš Nemčok, Martin Auxt, Andrej Valach, Bao Trangia, Melissa Žilinová, Alex Gyulai, Filip Mlynek, Tobias Turňa